BILDTAGNING AV HÖG KVALITET FRÅN ETT FINSKT FAMILJEFÖRETAG

ALLA RADIOLOGISKA TJÄNSTER FRÅN ETT STÄLLE

Suomen Radiologikeskus är ett 100% finskt familjeföretag med mer än 20 års erfarenhet. Vi erbjuder tjänster för både privata och offentliga aktörers behov. Vi erbjuder mammografi, ultraljud och andra bildtjänster av hög kvalitet. Radiologikeskus har mycket kompetent personal och de mest intressanta jobben inom området.

Kunder

Vi erbjuder radiologiska tjänster i hela landet, både på våra egna mottagningar och via andra vårdgivare. Dessutom åker vår Mobil Mammografienhet runt i Finland på daglig basis och erbjuder radiologiska tjänster och mammografi.

Hälsovårdsenheter

Vi tillhandahåller bildkraft och tjänster med mer än 20 års erfarenhet till den offentliga och privata vårdenheten. Vår fjärrkontrolltjänst garanterar kostnadseffektiva och tillförlitliga teleradiologiska uttalanden.

Dessutom åker vår Mobil Mammografienhet runt i Finland och dess kontrakterade kommuner året runt.

Karriärer

Vi söker ständigt nya radiologer, röntgensjuksköterskor och andra professionella vårdgivare. Skicka din ansökan till rekry(at)radiologikeskus.fi så återkommer vi till dig!

Nyheter

FJÄRRMOTTAGNING SERVARAR DIG MÅNDAGAR
Kära kund! På grund av den stora efterfrågan har vi utökat våra tjänster till fjärrmottagningssidan från och med den 1 februari 2021. Om du har frågor om avbildning, till exempel om det är dags och behöver gå för mammografi, hjälper vår läkare Harri dig att hitta rätt bildlösning. Du kan boka ett möte för fjärrmottagning från vårt mötesnummer 044 414 4000 på vardagar från 8:00 till 18:00.

LÄS MER OM VÅRA TJÄNSTER
AJANVARAUS AUKI PIDEMPÄÄN
Mötet för visningar i Helsingfors, Riihimäki och mammografiscreening är nu öppet på vardagar från 8:00 till 18:00.

Se vår bokningar sidan för mer information.Bokningar
Corona nyheter
Våra tjänster fortsätter normalt på vart och ett av våra platser såväl som i vår Mobil Mammografienhet. Vi har intensifierat desinficeringen av kontaktytor, till exempel dörrhandtag.

När vi kommer till visningen ber vi våra kunder:
✔ Bra handhygien innan du går in och lämnar undersökningen.
✔ Ändra tid för möten om influensasymtom uppstår.
✔ Vi ber dig att anlända till kontoret så nära din egen tid som möjligt och lämna väntrummet efter möten.

Vi följer THL:s och ministeriets riktlinjer och vid behov ändrar vi vår verksamhet i enlighet med riktlinjerna.

Om du behöver mer information kan du ringa oss till det här numret 044 414 4000 (mån-fre 8:00-15:00).

Vänliga hälsningar, Suomen Radiologikeskus Oy
Coronablinkern App
För din information
Målet för mobilapplikationen (Coronablinkern), som förbättrar skärningen av infektionskedjor, ska införas i Finland den 1 september 2020. Den tillfälliga ändringen av lagen om infektionssjukdomar om koronatillämpning träder i kraft den 31 september. Augusti 2020. Lagen ålägger National Institute for Health and Welfare att förse medborgarna med ett informationssystem som består av en mobilapplikation och ett relaterat bakgrundssystem, vars syfte är att nå dem som kan ha utsatts för coronavirus. Användningen måste vara frivillig och kostnadsfri. Lagen gäller till och med den 31 mars 2021.
Föregående
Nästa

Kampanjer

Se de senaste kampanjerna på din närmaste verksamhetsställen och boka en tid!

ultraljud

120€

Gäller på vårt kontor i Jyväskylä endast tisdagen den 8 februari 2021.

Boka en tid i förväg från numret 020 728 9991. Begränsade möten.